Başkan Şahiner, Özel Dünya Sağlık Koleji’ni Ziyaret Etti

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner Özel Dünya Sağlık Koleji Öğrencilerini ziyaret etti. Sungurlu’ daki ilk ”Özel Sağlık Meslek Koleji” ünvanını taşıyan okulu ziyaret eden Başkan Şahiner’ i, okul kurucusu Salih Yılmaz, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler karşıladı. Ziyarette öğrenciler ile sohbet eden Başkan Şahiner, öğrencilerin isteklerini dinleyip bu istekleri en kısa sürede yerine getireceğini söyledi. Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtan başkan Şahiner sonrasında okul kurucusu Salih Yılmaz ve öğretmenlerden okul hakkında bilgi aldı. Sungurlu’ yu sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda geliştirmek adına yapacağı yeni projelerden bahseden başkan Şahiner, yeni projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Özel Dünya Sağlık Koleji ziyaretinde Başkan Şahiner’ e Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz’ da eşlik etti.

Önceki SUNGURLU GEZİYOR